hehe pockej az uvidite me :c) budete kouakt ale uprime je to zajimavy napad :c)
Datum: 28.11.2010
Vložil: Telm
hehe pockej az uvidite me :c) budete kouakt ale uprime je to zajimavy napad :c)
———
Datum: 25.11.2010
Vložil: Loveblood
Co třeba ke každému členovi pripojit archyvní foto? :-D Ať víme s kým máme tu čest. Co na to Zakladatel? hm . Velmi zdařilý Web Telme
———
jako real foto ? nebo foto ze hry ? :D jako to uz je zasah do soukromy :D ale me je to jedno ja si sem klidne foto dat ja jsem krasavec :D btw: byl bychj rad ale i za nejake PSka se hry jako PS postav ( PS printscreen )
———
btw: za WEB davejte sve DIKY CAROLINE je to jen a jen jeji zasluha ten web :c) ale samozrejme dekuji i za ni :c)
———
Datum: 27.11.2010
Vložil: Carolinee
Taky nejsem proti :), klidně bych mohla udělat takovou fotomontáž =foto z reálu a v tom daná vaše wow postava a nebo naopak :), ale bylo by to v galerii !
———
Datum: 27.11.2010
pro to bych mozna udelal neco jako malou podgalerii :D ale ted co reknu nemyslim nijak zle ale udelal bych to pro lidi s rankem abnker a vyse nebo mozna jeste ten rank co je pod bankerem pac member a zkusebni ranky se nam docela stridaji .... bohuzel dochazi i na kick guild a to by se pak Caroli zblkazila s tim webem :D
———
———
Datum: 29.11.2010
Noizi na takove veci se neptej tady na foru ale spis na ICQ nebo mailu :D
———
Datum: 20.11.2010
Vložil: Tankercz
to je pěkný i když nevim co je pěkný je to prostě pěkný =D
———
Datum: 20.11.2010
kluci tady pisou o webu paseraku a o tom ze se jim libi a ze se jim libi u nas v guilde ale neco vam reknu dobrou guildu nedela GuMa nebo 6ty slot v bance ale vy hraci ! :c) ( i kdyz v nasem pripade i ja GuMa :-D to vo tom zadna :c) ) takze preji nam vic takovych hracu jako sme my a at se nam dari !
© 2010 Všechna práva vyhrazena.