Co třeba ke každému členovi pripojit archyvní foto? :-D Ať víme s kým máme tu čest. Co na to Zakladatel? hm . Velmi zdařilý Web Telme
Datum: 25.11.2010
Vložil: Loveblood
Co třeba ke každému členovi pripojit archyvní foto? :-D Ať víme s kým máme tu čest. Co na to Zakladatel? hm . Velmi zdařilý Web Telme
———
Datum: 20.11.2010
Vložil: Telm
kluci tady pisou o webu paseraku a o tom ze se jim libi a ze se jim libi u nas v guilde ale neco vam reknu dobrou guildu nedela GuMa nebo 6ty slot v bance ale vy hraci ! :c) ( i kdyz v nasem pripade i ja GuMa :-D to vo tom zadna :c) ) takze preji nam vic takovych hracu jako sme my a at se nam dari !
———
Vložil: Tankercz
to je pěkný i když nevim co je pěkný je to prostě pěkný =D
———
ja jsme ti to rikal ... proc bych ti lhal ... a to pockej az budes mit 70lvl to uz ho bude mit i Voli Etlop a jeste par dalsich a pockej ty HC jak budem chodit :c) a co teprve pak ty raidy ! :c)
———
Vložil: mexe (degorin)
pekne stranky..x))..a dobra guilda..mel sme prejit driv telme..:D.)
———
tak jako o web nam ani tak nejde jako o to aby slapala guilda proto jsou strucne :c) a uprime jsem za ne moc rad i kdyz casem jiste prijdou vylepseni webu jakoz to guildy :)
———
Vložil: rubl
Ty webovky se mi líbí jednoduché ,krátké, stručné.
———
Datum: 15.11.2010
Vložil: Tankercz
Takže : Dostal jsem informaci o tom že ''někteří'' z vás nechápou Převod z TBC na WOTLK - tady naleznete návod jak mu zabráníte :
Pokud nesouhlasíte s převodem své postavy z TBC na WOTLK tak děte na Mystiq.org poté se Přihlaste ,v novinkách najdete článek o převodu a pod ním kliknete na ''ZDE'' u svích postav máte Zaškrtlé ''ANO'' , pokud nesouhlasíte s převodem vaší postavy ,''ANO'' odklikněte a poté klikněte na '' Uložit změny'' pokud máte další dotazy napište mi =))
———
Datum: 13.11.2010
vyborne alespon nekdo sem prisel ... ale je dobre vedet ze sem nekdo chodi ono se to tu ted bude plnit zpravama atd ... :)
———
Datum: 13.11.2010
Vložil: Hyenismus
zkoušim jestli to funguje :-D
© 2010 Všechna práva vyhrazena.